marți, 19 martie 2013

Vacanţe pentru persoane singure (Singles Camp)

Acum trei ani s-a lansat in Romania un concept cu totul nou, care ofera cadrul de cunoastere si de socializare a persoanelor singure. Stiu ca toti isi descriu site-urile si actiunile ca serioase, dau asigurari asupra confidentialitatii si le declara ca de succes. Le este insa greu sa dovedeasca asta. Noua, celor care ne ocupam de Singles Camp, ne este mult mai simplu sa demonstram ca este o actiunie serioasa si organizata profesionist. Pentru ca:
- este un proiect inregistrat la Oficiul de Stat pentru Marci si Inventii
- a strans in doar trei ani peste 2800 de membri activi, prezenta acestora in grup si actiuni, putandu-se vedea citind forumul: www.singlescamp.ro/forum
- exista un istoric: s-au desfasurat peste 80 de actiuni, evenimente locale, drumetii montane, excursii, vacante la nare, circuite, despre toate acestea putandu-se citi, vedea poze si urmari impresiile celor care au participat, in subforumul 
Ce este acest concept?
Daca toti incearca sa produca socializarea in mediul online, noi am scos totul in afara, in mediul real, adica acolo unde oamenii se pot cunoaste intr-un cadru normal, natural. Si cadrul cel mai potrivit pentru socializare este cel de vacanta sau de week-end. Acolo si atunci oamenii se simt mai relaxati, mai dezinhibati si in interiorul unui grup pot lega usor legaturi si relatii.
Cine participa?
La toate aceste iesiri, grupurile sunt formate doar din persoane singure, intre 10 si chiar 60, in cazul evenimentelor gen party. Sunt persoane de educatie medie si superioara, comunicative si deschise pentru socializare.
Care este programul unei actiuni? Indiferent, in drumetii sau vacante la mare, la petreceri sau in circuitele culturale pe care le organizam, totul se petrece natural si firesc: lumea vine sa se distreze, sa se simta bine, iar legaturile se formeaza fara a actiona noi din afara cu parghii artificiale sau organizatorice. Calitatea participantilor asigura o o atmosfera de armonie, de respect si de bun simt, noua ne ramane sa asiguram un cadru placut si servicii turistice de foarta buna calitate. Vizitam, ne plimbam, iesim serile in cluburi sau restaurante, dansam, urcam pe munte, petrecem sarbatorile impreuna, totul placut, intr-o atmosfera de grup de prieteni.
Daca crezi  Singles Camp ti se potriveste, inscrie-te in comunitate, este foarte simplu:
- acceseaza site-ul http://www.singlescamp.ro/
- in partea superioara vei vedea un buton portocaliu pe care scrie "Inscrie-te aici!"; da click pe el si completeaza-ti pe formularul care iti apare numele si adresa de Email
- apasa apoi pe "trimite". Inregistrarea este imediata, urmeaza sa primesti informatii de la noi, apoi de doua ori pe luna in casuta de Email vei gasi comunicarile noastre despre ce s-a intamplat in ultimele actiuni, ce urmeaza si o selectie a celor mai interesante articole de pe forum.